Splošne informacije o dogodku

Kje bo potekal LKBW?

LKBW se začne v ponedeljek, 23. 3., z otvoritvijo v pivoteki Že v redu, Primož na Trubarjevi ulici in bo potekal ves teden. Od torka do petka se bo po mestu po različnih lokalih odvilo več dogodkov. Vse se bo stopnjevalo do sobote, 28. 3., ko bo v Festivalni dvorani v Ljubljani potekal glavni dogodek. Zaključek celotedenskega dogajanja bo v nedeljo v Pivnici Lajbah.

Kako je z vstopnicami?

Razen za glavni dogodek je vstop na ostalo dogajanje brezplačen. Vstopnice za glavni dogodek lahko kupite na www.mojekarte.si in v pivoteki Že v redu, Primož. Če vstopnice ne bodo razprodane, bodo na voljo tudi na glavnem dogodku.

Kaj pomeni glavni dogodek?

Glavni dogodek bo potekal v Festivalni dvorani, na njem bo prisotnih 28 pivovarn z vsega sveta. Razdeljen bo na dva dela, v katerih bo vsaka pivovarna priklopila po dva različna soda. Prvi del bo trajal od 14. do 18. ure, drugi del pa od 19. do 23. ure. Po 23. uri sledi še after party.

Kako se bo plačevalo na glavnem dogodku?

Cena vstopnice za glavni dogodek je 7,90 EUR. V ceno je vštet kakovosten kozarec z logotipom LKBW, dva žetona ter knjižica s seznamom pivovarn in piv. Plačevanje piva bo možno le z žetoni. Cena žetona je 1 EUR, povprečna cena piva bo 1 EUR za 1 dl. Točilo se bo po 1 ali 2 dl.

Kako je z ostalo hrano in pijačo na glavnem dogodku?

Poleg piva bo na voljo voda v plastenkah in tudi iz pipe. Na dogodku bosta tudi dve postaji z ginom in kavo. Pred dvorano bodo food trucki s pestro ponudbo hrane.

Kako je s prenočišči?

Prenočišča si je treba rezervirati v mestu. Ljubljana konec marca še ni tako zasedena, tako da je na voljo veliko prenočišč, od hotelov in hostlov do zasebnih sob.

Ali bo dogodek potekal tudi v primeru slabega vremena?

Dogodek bo potekal tudi v primeru slabega vremena, saj so vse lokacije pokrite in tako vreme ne bo vplivalo na potek.

Ali lahko postanem del LKBW?

Če želite prostovoljno pomagati in aktivno sodelovati v celotedenskem dogajanju, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@lkbw.si.